Klart for bygging av Rotvollkrysset

REINERTSEN og Statens vegvesen signerte i dag en kontrakt på 235 millioner kroner. Dermed blir det REINERTSEN som bygger det nye vegsystemet fra Gildheim til Grilstad i Trondheim.

«Dagens rotvollkryss har for liten kapasitet, så brua som er der i dag skal rives og gi plass til to nye bruer som danner et rundkjøringslokk over Omkjøringsvegen. En egen gang- og sykkelbru over Omkjøringsvegen og begge rampene skal bedre sikkerheten for de myke trafikantene. I dag må de krysse biltrafikken i fotgjengerfelt.» skriver Statens vegvesen.

Det er en totalentreprise som innebærer at REINERTSEN også får jobben med å detaljprosjektere det som skal bygges. «Vi synes det er svært positivt at Statens vegvesen nå har tatt i bruk totalentrepriser i forbindelse med gjennomføring av store veganlegg,» sier Erik Reinertsen, administrerende direktør i REINERTSEN, til Statens vegvesen. Kontraktmodellen baserer seg på et tett samarbeid mellom de som tegner og beregner, og de som bygger ute på anlegget. REINERTSEN mener dette er med på å sikre økt kvalitet og raskere gjennomføring av prosjekter. Ansvarsforholdene i prosjektene blir også enklere og tydeligere.

Ny fv. 706 fra Gildheim til Grilstad åpnes for trafikk høsten 2013

Les mer hos Statens vegvesen.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

One Response to Klart for bygging av Rotvollkrysset

  1. Tilbaketråkk: E6 Trondheim–Stjørdal | REINERTSEN blogg (BETA)

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: