Kulturkvartalet i Bodø

REINERTSEN skal bygge nytt kulturhus for Bodø kommune, og er også innstilt for et nytt bibliotek. Kulturkvartalet, med en total bygningsmasse på 20 400 kvm, blir den største utbyggingen i Bodø kommunes historie. Biblioteket blir et av landets mest moderne. Ikke bare kommer en rekke datamaskiner, men innbyggerne får også et digitalt verksted for produksjon av film og lyd. Kulturhuset vil medføre muligheten til å arrangere større og bedre konserter, teaterforestillinger, operaer, dans, ballett og seminarer enn tidligere. Huset vil blant annet ha en stor flerbrukssal med ca. 935 sitteplasser i amfi og balkonger samt en biscene med plass til 230. REINERTSEN skal stå for betong- og stålarbeider for begge byggene, og arbeidet vil medføre et stort innslag av egenproduksjon.

«Dette er et komplisert prosjekt hvor vi får utnyttet vår kompetanse som hovedleverandør,» sier Kristian Reinertsen til bygg.no. REINERTSEN skal bidra med flere plasstøpte konstruksjoner som fundamenter, vegger, søyler og dekker. I tillegg skal det leveres og monteres prefabrikkerte betongelementer samt stålkonstruksjoner, deriblant et komplett bæresystem for bibliotekets takkonstruksjon.

Les mer:

Byggeindustrien: Trønderne bygger Bodø
Kulturkvartalen: Stormen teater- og konserthus

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: