Oppfølging av arbeidsulykken

I REINERTSEN er det knyttet stor aktivitet til oppfølging av arbeidsulykken på byggeprosjektet Brattørkaia 15-17 fredag 16.3.2012. Vi arbeider for å sikre best mulig ivaretakelse av de berørte samt for finne årsaken til hendelsen. Informasjonsmøter og samtaletilbud er etablert for å ta vare på de involverte, og et ekspertteam er satt i arbeid for å klarlegge alle forhold vedrørende mulige årsaker til ulykken. Sintef bistår med fagkompetanse, og kriminalteknikere fra politiet har startet undersøkelser.

Alle ansatte i REINERTSEN som føler behov for en samtale eller å stille spørsmål, oppfordres til å kontakte nærmeste leder eller Bedriftshelsetjenesten, Hjelp 24 (tlf. 73 54 50 71). All kommunikasjon med media håndteres av konsernledelsen ved Erik Reinertsen. Det vil være politiet som avgjør om og når Nordre avlastningsveg åpnes. Likeledes vil det være Arbeidstilsynet som bestemmer når byggeplassen åpnes.

Ulykken setter preg på oss alle, og våre tanker går til de etterlatte og kollegene våre på prosjektet.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: