Ola Borten Moe besøker REINERTSEN

Fredag 27. april klokken 14.30 besøker olje- og energiminister Ola Borten Moe REINERTSEN AS i Trondheim. Det er fremtidens oljevirksomhet som står på programmet når Borten Moe møter ledelsen og ansatte i Trøndelags fremste ingeniørselskap. Særlig i løpet av de siste årene har REINERTSEN utmerket seg som en komet i olje- og gassbransjen, og vi har tatt rollen som ekspert i nordområdene. Det seneste tilskuddet er åpningen av nytt kontor i Hammerfest hvor REINERTSEN forventer å få nær 200 ansatte.

REINERTSEN opprettet et kontor i Murmansk allerede i 2005. Dette ble senere ble utvidet til et fullstendig verksted for offshore-industrien. REINERTSEN har brukt mye tid og krefter på å markedsføre seg mot russiske selskaper som Gazprom, og i slike sammenhenger er personlig kontakt med lederne helt avgjørende. Når kun én av ti Gazprom-direktører snakker andre språk enn russisk, er det selvsagt en fordel om vi behersker morsmålet deres. Ledelsen i REINERTSEN har på grunn av dette lært seg russisk for å oppnå bedre kontakt med de russiske selskapene. Vi er nemlig ikke helt som resten av leverandørindustrien.

Selv om REINERTSEN omsetter for 3 mrd. og har over 2200 ansatte, så er selskapet fremdeles 100 % familieeid. Brødrene Erik og Torkild både eier og leder selskapet sammen med hver sin sønn, fetterne Thomas og Kristian. Dette gjør noe med selskapet. REINERTSEN snur seg raskere enn konkurrentene, og det gjør selskapet handlekraftig. Det er nettopp denne handlekraften som i sin tur gjør at Ola Borten Moe vil besøke REINERTSEN: for å snakke om – og lære av – REINERTSENs innsikt i nordområdene.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: