Bergenskontoret sykler til jobben!

Filip Unfors er initiativtaker.

REINERTSEN Bergen har meldt seg på «Sykle til jobben»-kampanjen, og sykkelhøvding og disipliningeniør Filip Unfors oppmuntrer alle i REINERTSEN til å både melde seg på og være aktive i kampanjeperioden som varer helt til 15. juni. All fysisk aktivitet teller, om du sykler, går, hinker eller svømmer til jobb.

Unfors sier: ”Kjempemoro at de ansatte ønsker å engasjere seg i en slik kampanje! Vi kommer også til å dele de påmeldte inn i installasjonsvise lag sånn at det blir intern konkurranse. Vi håper det vil gjøre folk tent, men vi gjør det også for å få frem en fellesskapsfølelse. Morgentrimmede og aktive ansatte er et pluss i bedriften, og så er det ikke akkurat negativt at antallet biler ute på parkeringsplassen minker. REINERTSEN Bergen er i samme situasjon som mange andre bedrifter på Sandsli ved at vi mangler parkeringsdekning for våre ansatte.”

Hva venter du på? Sleng deg på sykkelen og bli sprek!

Les mer om kampanjen på sykletiljobben.no.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: