Vernetjenesten reorganiseres

Divisjon Fabrikasjon og installasjon reorganiserer vernetjenesten. Den nye vernetjenesten skal være en av de mest sentrale virkemidlene mot et enhetlig og ikke minst helhetlig arbeid innen HMS.

Vernetjenesten vil ledes av hovedverneombud (HVO) Øystein Berg. Han har lang erfaring i rollen som HVO, og har spilt en betydelig rolle i de gode resultatene som REINERTSEN Orkanger har oppnådd gjennom årene. Også Kai Magne Stokkeland (vara-HVO) har anselig offshore-erfaring og blir et viktig bidrag i vernetjenesten.

Sammen med ledelsen i divisjonen settes det sammen en gruppe verneombud fordelt på alle REINERTSENs lokasjoner. Fra 25. mai vil verneombud fra verkstedene samt installasjoner onshore og offshore jobbe sammen og hente synergieffekter.

«Vi har som mål at REINERTSEN skal være kundenes beste leverandør – også innen HMS,» sier divisjonsdirektør Thomas Reinertsen

Les mer om HMS generelt hos Arbeidstilsynet.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: