REINERTSEN rykker nordover

Send e-post til jobb.hammerfest@reinertsen.com.

Tyngdepunktet i norsk oljenæring flyttes nordover. Dette passer REINERTSEN utmerket! REINERTSEN er en tung aktør i leverandørindustrien i nord. Vi har alt vært etablert i Murmansk i syv år, og har nettopp åpnet kontor i Hammerfest med mål om å få tak i 300 medarbeidere i løpet av noen år.

Nå jakter vi på nye kolleger i flere kategorier innenfor de operative fagene. Du som spiller deg inn på laget vårt vil umiddelbart få kompensert nødvendige kurs for å reise offshore. Du vil også jobbe på våre nåværende installasjoner som er Heimdal, Heidrun, Grane, Troll A, B og C, Njord og Tjeldbergodden. Det betyr at du kan fortsette å bo der du kommer fra! Når vi om noen måneder trolig kommer i gang med nye prosjekter i Hammerfest trenger vi flere lokale innbyggere, og da bør man bosette seg lokalt rundt Hammerfest.

REINERTSEN leverer tjenester i hele verdikjeden fra prosjektutvikling til utførelse, installasjon og drift. REINERTSEN er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2250 medarbeidere og en omsetning på ca. 3 milliarder kroner.

REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Orkanger, Tjeldbergodden, Oslo, Bergen, Stavanger, Bodø, Hammerfest, Göteborg, Stockholm, Stenungsund, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Szcezin (Polen).

Er du elektriker, prosessoperatør eller arbeider innen mekaniske fag (rør, plate, sveis, mekaniker) og på jakt etter nye utfordringer? Ikke nøl med å melde din interesse, og ta gjerne kontakt via denne e-postadressen for å få vite mer: jobb.hammerfest@reinertsen.com.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Les mer om REINERTSEN her:

Karriere
LinkedIn
Facebook
Twitter
Youtube

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: