Pir Syd på Gardermoen

Sten Jonsen legger rør og setter kummer på Gardermoen.

REINERTSEN bygger Pir Syd, ny midlertidig ankomstterminal på Gardermoen.

Pir Syd består av et langstrakt bygg med lukket gangbru tilknyttet ekisterende terminal. Selve hovedbygget bygges i henhold til TEK 10. Piren har åtte gater og en planlagt levetid på fem år. Den skal være med på å legge til rette for utbygging av T2, en utvidelse Oslo Lufthavn Gardermoen.

Et trangt anleggsområde med flyplass i drift stiller strenge krav til gjennomføring, og fremdriften er kritisk for videre utbygging på Gardermoen. Les mer om prosjektet på REINERTSENs hjemmesider, og se flere bilder fra utbyggingen i Facebook-albumet REINERTSEN Land.

Ankomsthallen skal stå ferdig i september 2012.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: