Befaringsutstyr for akustikere

En akustikers utstyr.

REINERTSENs akustikere har vært på befaringer i Nord-Fron kommune i forbindelse med ny E6. Når en akustiker er på husbefaring er dette hans eller hennes viktigste utstyr:

  • En glassmåler til å måle glasstykkelsen på vinduer
  • Et kompass til å finne himmelretningen
  • En lasermåler til å måle avstander
  • Et kart over området vi skal befare. Dette kartet viser en del av området mellom Kvam og Sel, og den nye E6-en er tegnet inn.

For å få nøyaktige støyberegninger må vi ha oversikt over det utsatte husets indre mål og boligens oppbygning. Slik kan vi regne oss frem til hvor høyt lydnivået innendørs blir, og eventuelt foreslå tiltak. Dette kan være etterisolering, skifting av vinduer og tetting av ventiler.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: