Midtnorsk opplæring

REINERTSEN Orkanger samarbeider med Midtnorsk Opplæring og tar imot nye lærlinger hver høst. Lærlingene søker på vårparten og starter i august. De fleste plate- og sveislærlingene kommer fra Meldal videregående. Skolen ligger på Løkken Verk, men elevene kommer også fra Orkdal, Agdenes, Skaun og Snillfjord. I den siste tiden har det også kommet ungdommer fra Møre og Romsdal og Finnmark.

Funksjonær Jon Ole Fjelnseth forteller at røravdelingen tar imot 1-2 personer hvert år, fordelt mellom TIG-sveis og industrirørleggere. Om de blir værende hos REINERTSEN avhenger av situasjonen, behovet i verkstedet og tilgang på arbeid.

Avdelingsleder for Struktur på REINERTSEN Orkanger, Anders Forvemo, sier at de stort sett er fornøyd med lærlingene fra Midtnorsk Opplæring. I høst kommer to nye håpefulle ungdommer for å lære sveis- og platefaget, og REINERTSEN ønsker dem velkommen.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: