Bergensstudenter med avgangsprosjekt i produksjonsteknikk

F.v.: Tommy Paulsen, Kristin Magnusson og Adan Buulle fra Høgskolen i Bergen.

F.v.: Tommy Paulsen, Kristin Magnusson og Adan Buulle fra Høgskolen i Bergen.

Tre studenter fra Høgskolen i Bergen, Tommy Paulsen, Kristin Magnussen og Adan Buulle, leverte og presenterte nylig sitt avgangsprosjekt innenfor produksjonsteknikk. Prosjektet er skrevet i samarbeid med rørgruppen i REINERTSEN avd. Bergen. «Fokusområdet i prosjektet har ligget på kvalitetsforbedring innenfor rørgruppens arbeidsprosesser,» forteller Tommy.

Studentene har brukt en bestemt «case» og vurdert den opp mot gjennomføringsmodellen REINERTSEN arbeider etter. Studentenes vurdering gikk ut på å foreslå noen tiltak for å fjerne variansene som finnes.

Kristin sier at samarbeidsviljen de opplevde i REINERTSEN i mange tilfeller var bedre enn den andre studenter har opplevd, ettersom det ble stilt krav til dem underveis. Det har ført til et spennende og læringsrikt prosjektarbeid.

Ifølge Adan har alle fått et godt innblikk i ingeniørenes verden, og de føler seg klare til å komme ut på arbeidsmarkedet. Samarbeidet mellom studentene og REINERTSEN har ført til at Tommy nå har fått jobb hos oss på disiplin Teknisk sikkerhet. Kristin og Adan er i startfasen med å finne jobb som nyutdannede.

Alle tre foreslår at REINERTSEN bør fortsette med slike prosjektsamarbeid.

Vi gratulerer studentene med vel gjennomført avgangsprosjekt!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: