Lyden av sommerjobb: Akustikk

Sommerjobb Magnus Johnsen

Magnus Johnsen jobber som akustiker hos REINERTSEN i sommer.

Magnus Johnsen har fullført sitt 4. år på elektronikkstudietIME-fakultetet ved NTNU. Han spesialiserer seg innen akustikk, og nå har han sommerjobb som akustikkrådgiver hos REINERTSEN i Trondheim. Her holder han et flunkende nytt eksemplar av Norsk standard: NS8175:2012 «Lydforhold i bygninger – Lydklasser for ulike bygningstyper». Det er denne standarden akustikere forholder seg til når de er med på å prosjektere skoler, boliger, pleieanstalter, kontorbygg og så videre.

«Jeg gleder meg til å se hvordan teorien om akustikk blir brukt i praksis og da er REINERTSEN plassen å være!» sier Magnus.

Vi ønsker ham velkommen og lykke til!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: