Sommerjobb i rørgruppen

Jonas Ulvatn Askeland

Jonas Ulvatn Askeland skal bli mariningeniør. Nå har han sommerjobb hos REINERTSEN.

Jonas Ulvatn Askeland er ferdig med sitt andre år som mariningeniørstudent ved Høgskolen i Bergen. Han fikk sommerjobb i rørgruppen hos REINERTSEN Bergen den 20. juni, og skal også jobbe deltid for oss til vinteren.

Jonas skal være assistent for ventil- og røringeniørene, og han skal få muligheten til å komme inn i prosjekter og lære hvordan røringeniører jobber.

Jonas var REINERTSENs kontaktperson under Ingeniørtokt 2012, og gjennom det fikk han drømmesommerjobben. Vi ønsker ham velkommen og ser frem til å høre mer om hvordan han opplever en røringeniørs hverdag.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

One Response to Sommerjobb i rørgruppen

  1. Tilbaketråkk: Erfaringer etter en uke hos REINERTSEN | REINERTSEN blogg (BETA)

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: