Deltok på Styrkeprøven

Spreke syklister tar fatt på turen mellom Trondheim og Oslo.

I helgen ble Styrkeprøven, det tradisjonsrike sykkelrittet mellom Trondheim og Oslo, arrangert. REINERTSENs idrettslag REBIL stilte ikke med eget lag, men mange REINERTSEN-ansatte gikk sammen om å sykle hele løpet likevel.

Med fra trondheimskontoret var IT-sjef Per Ivar Trovatn, røringeniør Per Breistrand, IT-konsulent Kai Storø, planlegger Åsmund Tømmervåg og entreprenør Christer Wensbakk Karlsson. Roger Eriksen fra REINERTSEN Anlegg var kaptein på laget. Divisjonsleder for fabrikasjon og installasjon, Thomas Reinertsen, syklet også en etappe.

Se flere bilder fra styrkeprøven i vårt Facebook-album REINERTSEN Idrett.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: