E6 Vinstra – Sjoa tar form

Slik kan ny E6 fra Vinstra til Sjoa bli seende ut.

REINERTSEN prosjekterer E6: Vinstra – Sjoa gjennom Gudbrandsdalen. Bildet er tatt fra samordningsmodellen og viser hvor langt vi har kommet i prosjektet til nå. De viser altså ikke hvordan det kommer til å se ut når det er ferdig – ennå. Alt i prosjektet leveres i 3D, noe som har vært et krav fra Statens vegvesen.

Det er REINERTSEN i Trondheim og Oslo samt Reinertsen Sveriges kontorer i Göteborg og Malmö som har jobbet sammen. Vi bruker samordningsmodeller for kollisjonskontroll, kvalitetskontroll og som underlag for å ta frem presentasjonsmateriale.

Bildet viser en oversikt over Kvamkrysset og Lågen bru. Se flere bilder fra prosjektet i albumet REINERTSEN Landbasert.

Her er en video fra Kvamkrysset:

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

2 Responses to E6 Vinstra – Sjoa tar form

  1. Tilbaketråkk: E6 Kvam–Sjoa | REINERTSEN blogg (BETA)

  2. Tilbaketråkk: E6 Vinstra–Teigkampen « REINERTSEN blogg (BETA)

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: