Erfaringer etter en uke hos REINERTSEN

Jonas Ulvatn Askeland

Jonas Ulvatn Askeland skal bli mariningeniør. Nå har han sommerjobb hos REINERTSEN.

Tidligere i sommer skrev vi om Jonas Ulvatn Askeland fra Høgskolen i Bergen. Han har sommerjobb i rørgruppen hos REINERTSEN Bergen og deler sine erfaringer etter en uke på jobb:

«Først og fremst var jeg svært glad for å få denne muligheten siden jeg nå allerede, som student, får et førstehånds innblikk i hvordan en ingeniør jobber og de utfordringene en står ovenfor i hverdagen. Jeg får tatt i bruk mye av det jeg har lært på skolen til nå, samtidig som jeg opplever at det fremdeles er mye å lære når en trår til som en fersk ingeniør. Sammen med skolen gir denne jobben meg en bredere kunnskap, forståelse og erfaring i yrket.

Jeg ble godt tatt imot på kontoret og satt i gang med gode oppgaver å løse. Utfordringene jeg får, sammen med god oppfølging, gjør at jeg lærer fort. Jeg har brukt den første uken på å sette meg inn i programmene som brukes og gjort meg kjent med dokumentstifting. Jeg har også fått ta del i møter der vi for eksempel skulle bli mer samkjørte på ISO-sjekking av arbeidstegninger.

REINERTSEN gir meg utelukkende et inntrykk av å være nettopp et solid, kompetent og handlekraftig firma, og en svært god plass å gjøre karriere. Kanskje spesielt som nyutdannet på grunn av tryggheten vi opplever. Jeg er svært takknemlig for å ha fått denne muligheten og ser frem til flere spennende utfordringer hos REINERTSEN!»

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: