Bistår prosjektøkonomer i sommer

Jørgen Jøsok

Jørgen Jøsok trives hos REINERTSEN.

Jørgen Jøsok er 23 år og har tidligere hatt sommerjobb på byggeplass og innkjøp. Før han begynte på studiene jobbet han med dokumentkontroll på REINERTSEN Olje og gass. Nå har Jørgen fullført sitt første år på siviløkonomstudiet ved Norges handelshøyskole (NHH), og han har fått sommerjobb innen plan, økonomi og usikkerhetsstyring i REINERTSEN Divisjon store landprosjekter. Han skal rydde i og oppdatere leverandørdatabasen til innkjøpsavdelingen, vedlikeholde malene i styringssystemet samt bistå prosjektøkonomene i E6 Øst-prosjektet.

Jørgen synes det er et fantastisk arbeidsmiljø og mange flinke folk i firmaet. ”REINERTSEN har mange spennende prosjekter, og det skal bli gøy å se dem fra innsiden,” sier han. Adresseavisen omtalte nylig REINERTSEN som en av de mest attraktive sommerjobbedriftene i Trøndelag, og vi håper Jørgen vil trives her sammen med oss.

Følg Jørgen og de andre sommerjobberne på Facebook og under kategorien «Sommerjobb» her på bloggen.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: