Johan bygger ny t-banelinje

Johan har sommerjobb på byggeplass.

Johan Willem Coert er nettopp ferdig med 4. klasse på bygg og anleggsteknikk ved NTNU, og det siste året har han vært på utveksling i Innsbruck i Østerrike. Johan har hatt sommerjobb i REINERTSEN før, og i fjor jobbet han på byggingen av avfallsanlegget på Klemetsrud. I sommer er han med på byggingen av t-banestrekningen ved Haslum stasjon. Der skal han bistå prosjekt- og anleggslederen i det daglige arbeidet – med alle de små og store oppgavene det innebærer. Etter å ha lest side opp og side ned om hvordan arbeidene på byggeplassen foregår, synes Johan det blir gøy å se om teori og praksis stemmer overens.

”I fjor lærte jeg utrolig mye og jobbet med så mange bra mennesker. Jeg gleder meg til en sommer til hos REINERTSEN” sier Johan. Vi gleder oss også til å følge ham videre utover sommermånedene! Han twitrer i tillegg fra arbeidsdagene sine som @ullernpoelse.

Følg Johan og de andre sommerjobberne på Facebook og under kategorien «Sommerjobb» her på bloggen.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: