Ansvar på byggeplass i sommer

Merete Ommedal Krumsvik trives hos REINERTSEN.

Merete Ommedal Krumsvik trives hos REINERTSEN.

Merete Ommedal Krumsvik går på Høgskolen i Sør-Trøndelag (HiST), og i vår avsluttet hun sitt andre år på byggingeniørlinja. Tidligere har hun fullført et årsstudium i bedriftsøkonomi. Nå har Merete sommerjobb for REINERTSEN Divisjon Store landprosjekter på Energibygget Lerkendal. Hun sitter i administrasjonsbrakka midt på byggeplassen og har ansvar for mangel- og flikklister, RUH, avvik, FDV- og Energiklasse A-dokumentasjon, masseberegning og stoffkartotek. Når resepsjonisten har ferie har hun også ansvar for noen av hennes daglige arbeidsoppgaver.

Merete ser på REINERTSEN som et høyt profilert entreprenørfirma med mange baller i lufta, og tror mulighetene vil bli mange når hun nå får en fot innenfor. Hun forteller at hun falt for miljøet på Lerkendal:

”Ute på byggeplass er det mykje fart og spenning heile tida. Det er eit tett samarbeid med fagfolk og administrasjon, eg er mykje ute på byggeplassen og lærer utruleg mykje ved å vere midt oppi alt. Eg har jobba deltid her sidan desember, vi har eit godt miljø her på plassen og eg har gleda meg veldig til å starte her 100% i sommer.”

Følg Merete og de andre sommerjobberne på Facebook og under kategorien «Sommerjobb» her på bloggen.

God sommer, Merete!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: