Komplisert støp på Tverlandsbrua

Krevende støpearbeid på Tverlandsbrua. Foto: Roger Eriksen.

REINERTSEN bygger Tverlandsbrua, firefelts bru med gang- og sykkelbane, på rv. 80 mellom Løding og Vikan i Bodø kommune. Ny riksveg forbi Hopen skal bedre fremkommelighet, trafikksikkerhet, bo- og nærmiljø. Vegen mellom Fauske og Bodø blir om lag to kilometer kortere, og med den nye brua unngår også trafikken et rasutsatt punkt ved Hopshamran.

Det er krevende arbeidsforhold på stedet, og støping her er noe mer komplisert enn andre steder. Betong skipes ut i tobb og heises deretter inn.

Flere bilder fra arbeidet med Tverlandsbrua og støpen finnes i Facebook-albumet REINERTSEN Land. Statens vegvesen har også lagt ut oppdaterte bilder (16.7.2012). Du kan i tillegg følge byggingen av brua via sanntidsnettkamera på tverlandsbrua.no.

Brua skal stå ferdig høsten 2013.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: