Stepper inn for driftslederne i sommer

Alexander har fått mye ansvar i sommer.

Alexander Mosbakk studerer til byggingeniør ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Til høsten begynner han på studiespesialisering innen husbyggingsteknikk. Nå har han sikret seg sommerjobb ved REINERTSENs prosjekt E6 Sentervegen i Trondheim.

I sommerjobben ble jeg lovet mange varierte arbeidsoppgaver, og det løftet ble holdt. Jeg skal i all hovedsak assistere og avlaste driftslederne der jeg kan bidra, og nå da samtlige driftsledere er på ferie får jeg virkelig prøvd meg. Veldig moro!

Alexander forteller at han valgte REINERTSEN på bakgrunn av at selskapet er en av de største aktørene innenfor bygg og anlegg, samtidig som han har lagt merke til at REINERTSEN jobber med mange spennende prosjekter i Trondheim:

Telefonen ringer i ett og jeg løper rundt på anlegget som en tulling. Det gjør at jeg lærer nye ting for hvert minutt som går. Nettopp følelsen av å virkelig være en bidragsyter og samtidig kjenne at man får ansvar, er noe av det som gjør denne sommerjobben spennende og interessant. Jeg er veldig takknemlig for tilliten jeg har fått av alle her oppe på ‘Senterveien’ og gleder meg til fortsettelsen.

Vi ønsker Alexander velkommen og lykke til i sommer!

Følg sommerjobberne våre på Facebook og i kategorien «Sommerjobb» her på bloggen.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

One Response to Stepper inn for driftslederne i sommer

  1. Tilbaketråkk: Støp av søyle på E6 Sør | REINERTSEN blogg (BETA)

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: