Fortsatt ledig plass på ingeniørstudier

Studentene er fremtiden! Bildet ble publisert på Facebook før søknadsfristen til høyere utdanning gikk ut.

Det gleder oss i REINERTSEN at rekordmange har søkt seg inn på ingeniørstudier i år. De fleste har fått bekreftet studieplass, men noen står fortsatt uten tilbud. Samordna opptak åpnet restetorget tidligere i dag, og der er det mulig å søke på utdanningsløp som har ledige plasser.

Hvis du drømmer om å bli ingeniør eller sivilingeniør kan du fortsatt søke på studier ved:

Her kan du velge mellom ingeniør- og sivilingeniørutdanninger innen kommunikasjonssystemer, maskin, elektro, datateknikk, bygg, fornybar energi, prosessteknologi, ingeniørdesign, elektronikk, teknologiledelse, informatikk, automatisering, bioteknologi, energi og miljø eller sikkerhet og miljø. Men vær rask – de beste studieplassene forsvinner raskt!

Studentene er fremtiden, og REINERTSEN og resten av bransjen kommer til å ta vel imot dere om 3-5 år. Lykke til med studiene, og ta godt vare på det som kan bli den beste tiden i deres liv.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: