233 nye leiligheter på Sogn studentby

Slik så deler av byggeplassen ut 21. juli 2012.

I november 2012 skal 233 leiligheter fordelt på fem bygg stå ferdig på Sogn studentby. Arkitektfirmaet HRTB har tegnet hyblene, mens REINERTSEN er totalentreprenør på oppdrag fra Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus. REINERTSEN står for både bygging og prosjektering av nybyggene, og vårt datterselskap, arkitektkontoret tegn_3, er ansvarlig søker for byggesaken i kommunen.

Alle de nye leilighetene får eget bad og kjøkken. De to første studenthusene blir innflyttingsklare rundt semesterstart høsten 2012, og de tre siste vil være klare for innflytting mot slutten av høstsemesteret. I følge SiO kan den som ønsker det søke om leilighet allerede nå.

Les mer om prosjektet hos SiO: Nye leiligheter på Sogn
Les mer om prosjektet hos REINERTSEN: Sogn Studentby
Se flere bilder fra byggeplassen i Facebook-albumet REINERTSEN Land.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

9 Responses to 233 nye leiligheter på Sogn studentby

 1. Isma Chaudhry says:

  Er det mulig å få lagt ut et bilde av leilighetene i toppetg med sånn plassbesparende hems?

  • reinertsenas says:

   Hei, Isma!

   Jeg skal høre om noen har bilder av det. Legger det ut når jeg får tak i dem.

   Hilsen Helle Stenkløv, redaktør for REINERTSEN i sosiale medier.

  • reinertsenas says:

   Hei igjen.

   Vi får dessverre ikke lagt ut bilder av hemsene helt ennå, men prosjekteringsleder mener vi kan ha noe klart til neste uke. Du får følge med på bloggen fremover og se om det dukker opp!

   Helle

 2. Isma Chaudhry says:

  Takk skal du ha. Jeg venter i spenning. Hvis det ikke lar seg gjøre – er det jo bare å flytte inn og se for meg selv – på mandag.

  mvh
  Isma Ch.

 3. Hanna says:

  Hi,
  Do you have any pictures of how do these flats look like inside? Especially those with lofts? I would be grateful?

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: