Gamle innlegg på REINERTSEN-bloggen

Fra Sogn studentby.

I tiden fremover kommer vi til å dele eldre innlegg fra Facebook her på bloggen. Dette betyr at alle de største historiene og bildene REINERTSEN har delt på sosiale medier siden november 2011 legges ut for allmenn beskuelse. Vi ønsker at innholdet skal nå flest mulig interesserte, og bloggen gjør det mulig for dem som ikke har Facebook, Twitter, Youtube, Google+ eller LinkedIn å holde seg oppdatert. Hjemmesiden vår forblir som før.

Oppdateringen medfører dessverre at de som følger oss via e-post vil kunne oppleve at innboksen fylles av REINERTSEN-relatert materiale. Vi gjør oppmerksom på at dette kun vil skje i en overgangsfase. Hvis det blir for mye e-post er det mulig å melde seg av e-postlista og bli med igjen når arbeidet er ferdig.

Takk for at dere følger oss!

Hilsen Helle Stenkløv, redaktør for REINERTSENs sosiale medienettsteder.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: