Støp av søyle på E6 Sør

Støp av søyle ved E6 K40. Foto: Rolf Ivar Furu.

REINERTSEN bygger firefelts E6, nytt Sentervegen-kryss og tilhørende gang- og sykkelanlegg på E6 Sør (Sentervegen-Tonstad) i Trondheim kommune.

E6 Sør er ett av de store vegprosjektene i Miljøpakken. Strekningen er første byggetrinn i prosjektet
E6 Jaktøyen-Tonstad som omfatter en utbedring av europaveien mellom Jaktøyen i Melhus kommune og Tonstad i Trondheim kommune. Strekningen måler totalt 9,6 km, men foreløpig er øvrige deler av prosjektet i planfasen. Les mer om prosjektet hos Statens vegvesen.

Se flere bilder av støpen i vårt Facebook-album REINERTSEN Land.

Les også om Alexander som har sommerjobb på E6 Sentervegen.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: