Sjekker kapasitet til dekke for nye moduler

Stine trives i sommerjobben hos REINERTSEN.

Stine Fossbakken er 24 år og har sommerjobb i strukturavdelingen hos REINERTSEN Divisjon Olje og gass i Trondheim. Hun har en bachelorgrad i konstruksjon fra Høgskolen i Sør-Trøndelag og har nettopp fullført sitt første av to års masterstudier ved NTNU. I sommer jobber hun med et V&M-studium på plattformen Heimdal. Hun skal blant annet sjekke kapasiteter til et dekke for nye moduler.

Jeg ser frem til å se hvordan en ingeniørs hverdag er, og hvordan man gjør ting i praksis. Gleder meg! Jeg har blitt kjempegodt mottatt og ser frem til å jobbe i REINERTSEN i sommer!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen og lykke til resten av sommeren, Stine!

Følg Stine og de andre sommerjobberne til REINERTSEN på Facebook eller under kategorien «Sommerjobb» her på bloggen.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: