Hundsund-brakkene står klare

Anleggsleder Mogens Pedersen.

REINERTSEN begynner byggingen av boligprosjektet Hundsund Arcasa tun 2 og 3 på Fornebu i september. I forrige uke kontrollerte anleggsleder Mogens Pedersen arbeidsbrakkene som ble satt opp, og han kunne konstatere at alt så bra ut. Her er Mogens på det som skal bli kontorplassen hans de neste to årene.

Kristian Reinertsen, NK i REINERTSEN Divisjon Store landprosjekter, mener samarbeidet med Fornebu Utvikling har vært fruktbart. «Vi er stolte over å ta del i enda et byggeprosjekt på et så attraktivt område, kjent for sine grønne omgivelser og unike nærhet til sjøen. Sammen med Fornebu Utvikling oppfyller vi de strenge kvalitetskravene som følger med dette,» fortalte han til Byggeindustrien i mai i år.

Les mer om Hundsund-prosjektet hos Byggeindustrien og på REINERTSENs hjemmesider.
Se flere bilder fra anleggsområdet i Facebook-albumet REINERTSEN-land.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: