E6 Kvam–Sjoa

E6 Ringebu (Elstad)–Otta skal bygges ut til tofeltsveg med midtrekkverk og forbikjøringsfelt. Ny E6 blir lagt utenom tettstedene Ringebu, Hundorp, Harpefoss, Vinstra og Kvam, i ny trasé på vestida av Lågen mellom Harpefoss og Kvam, og i tunnel under Hundorp og gjennom Teigkampen. Dagens E6 gjøres om til lokalveg.

REINERTSEN prosjekterer E6 Vinstra–Sjoa som er en del av strekningen Ringebu–Otta. Videoen over forestiller strekningen mellom Kvam og Sjoa, er tatt fra samordningsmodellen og viser hvor langt vi hadde kommet i prosjektet i mai 2012. Den viser altså ikke hvordan det kommer til å se ut når det er ferdig ennå. Vi har tidligere lagt ut et innlegg om prosjektet samt en video fra Kvamkrysset.

REINERTSEN AS i Trondheim og Oslo samt REINERTSEN ABs kontorer i Göteborg og Malmö jobber sammen på prosjektet. Vi bruker samordningsmodeller for kollisjonskontroll, kvalitetskontroll og som underlag for å ta frem presentasjonsmateriale.

Les mer om hele E6-prosjektet hos Statens vegvesen.
Les mer om E6 Vinstra-Sjoa på REINERTSEN Sveriges hjemmesider.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

One Response to E6 Kvam–Sjoa

  1. Tilbaketråkk: E6 Vinstra–Teigkampen « REINERTSEN blogg (BETA)

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: