Intervju med tre sommerjobbere

Camilla, Hanna og Vegard jobber hos REINERTSEN Bergen i sommer.

Hanna Utkilen, Camilla Moe og Vegard B. Marken har fått sommerjobb i REINERTSEN Bergen. De studerer alle sammen til mastergrad, og synes det er kult å ha en relevant jobb i sommerferien.

Camilla
Hva studerer du?
Jeg studerer undervannsteknologi ved NTNU. Jeg skal begynne på det femte året til høsten, og jeg vil spesialisere meg innenfor materialer for undervannsteknologi.
Hva jobber du med i sommer?
Jeg jobber med vedlikehold av komponenter på diverse plattformer i Nordsjøen, blant annet Troll A, B og C.
Hvordan synes du det er?
Jeg er svært fornøyd. Det er masse å gjøre, så vi får en del spillerom. For eksempel får vi ansvar for prosjekter, og må gå på møter for å bidra til at prosjektet gjennomføres optimalt.

Hanna
Hva studerer du?
Jeg studerer prosessteknologi ved UiB med spesialisering innenfor sikkerhet. Jeg skal begynne å skrive masteroppgave til høsten.
Hvorfor ville du jobbe hos REINERTSEN?
Jeg skrev bacheloroppgave her i fjor, og hadde også sommerjobb samme år. Jeg trivdes veldig godt og var så heldig at jeg fikk komme tilbake i år også.
Hva jobber du med?
Jeg jobber på prosessavdelingen der jeg oppdaterer P&ID (prosessdiagram). Det er veldig kjekt å jobbe med noe som er relevant for utdannelsen. I tillegg er jeg så heldig å ha fått jobbet litt deltid, ved siden av studiene.

Vegard
Hva studerer du?
Jeg studerer marin teknikk på NTNU. Jeg holder på med en mastergrad og skal begynne på 4. årskurs til høsten.
Hva driver du med i sommer?
Det blir litt forskjellig, litt fisking og diverse idrett, og så jobber jeg også hos REINERTSEN i Bergen. Det er veldig spennende.
Hva jobber du med når du ikke fisker og sånn, da?
Da sitter jeg på vedlikeholdsavdelingen og jobber med konsekvensklassifisering på plattformer i Nordsjøen. Det er veldig spennende å se hvor mye som skal til for å oppdatere et lite system på en sikker, riktig og økonomisk måte.
Har du andre kommentarer?
Sykt god lunsj. (Camilla og Hanna nikker ivrig og ser på klokken – den er nemlig 11. Lunsjtid!)

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: