Variert sommerjobb på brakkerigg

Lars-Kristian har jobbet på brakkerigg i sommer.

Lars-Kristian Antonsen avsluttet sin sommerjobb hos REINERTSEN i går. Nå skal han ta tak i 5.-året på Produktutvikling og produksjon med fordypning i prosjektledelse på NTNU.

Lars-Kristian valgte REINERTSEN fordi han ser på REINERTSEN som en stor og anerkjent entreprenør i nasjonalt øyemed, med interessante utviklingsmuligheter for en som snart er ferdigutdannet. REINERTSEN kunne tilby en veldig spennende kombinasjonspakke med prosjekt- og masteroppgave samt sommerjobb. Han skal skrive både master- og prosjektoppgave for REINERTSEN det kommende året, og temaet for prosjektoppgaven er «Usikkerhet i tidligfasen av samhandlingsprosjekt versus tradisjonelt prosjekt».

Sommerjobben har vært ute på anlegg ved brakkeriggen på prosjektet E6 Øst, Gildheim – Grilstad i Trondheim. Lars-Kristian forteller at jobben har vært usedvanlig variert. Han har arkivert dagsrapporter fra massetransportører, gjort beregninger på forbruk av masser, kalkulert behov for sikkerhetsgjerder og sjekket fakturerte varer opp mot leverte varer. I tillegg har han vært så heldig å få arbeide ute både på dags- og nattarbeid. Han har kjørt følgebil for langtransport gjennom anleggsområdet, satt ut sikkerhetsskilt på E6, målt arealbruk på anlegget og sjekket fremdrift på utført arbeid i prosjektet.

Alt i alt var det forhåpentligvis en veldig bra erfaring å ha med seg videre! «Det har i alle fall vært nyttig å se hvordan ting gjøres i praksis i forhold til hva man leser om på skolebenken,» avslutter en blid sommerjobber hos REINERTSEN.

REINERTSEN takker for innsatsen og ønsker Lars-Kristian og våre andre sommerjobbere lykke til videre og velkommen tilbake til REINERTSEN!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: