Fra Haslum stasjon til masteroppgave

Legging av isolasjon på Haslum stasjon. Foto: Johan Coert

Johan Coert har hatt sommerjobb i REINERTSEN Oslo. Han har vært en av de mest aktive tvitrerne våre, og under navnet @ullernpoelse delte han mange bilder fra t-banebyggingen på Haslum. Nå er Johan snart ferdig med sommerens engasjement, og vi takker både for god innsats og fine ord. Her forteller han selv om feriejobben i REINERTSEN:

«Å jobbe i REINERTSEN har, som jeg forventet, vært utfordrende, men lærerikt. Jeg har vært så heldig å få jobbe med en veldig bra gjeng her på Haslum stasjon. Jobben på EGE i fjor og årets arbeid med ombygging av Kolsåsbanen er to vidt forskjellige felter, så jeg visste ikke helt hva jeg gikk til da jeg begynte her. Heldigvis har Silje, Erling, Stefan, Ole, Kjetil og de andre tatt meg imot med åpne armer. De har gitt meg varierte og nok av arbeidsoppgaver, men også hjulpet meg når det har vært nødvendig.

Jobben har vært å bistå ledelsen i den daglige driften og planleggingen av arbeid som skal gjøres. Kort fortalt har jeg sjeldent snakket så mye i telefonen som jeg har gjort her. Masing på underentreprenører og leverandører er et must, men det fungerer! Utfordringene har stått i kø. Blant annet er det å få flere typer rør lagt ned i samme grøft på noenlunde samme tidspunkt overraskende krevende, og det krever noen timers arbeid. Men belønningen med å jobbe på byggeplassen er at man ser fysiske resultater av arbeidet sitt, noe jeg synes er veldig inspirerende.

Om en uke bærer det opp til Trondheim der jeg skal gjøre unna sisteåret mitt ved Bygg- og miljøteknikk på NTNU. Jeg skal skrive prosjekt- og masteroppgave for REINERTSEN, så dette er definitivt ikke det siste dere ser av meg.

Til slutt vil jeg takke for at jeg har fått lov til å jobbe her i sommer. Jeg anbefaler det å jobbe i REINERTSEN på det sterkeste. Både med tanke på all den faglige kompetansen som er her, men også på grunn av det gode sosiale miljøet som jeg opplever ute på prosjekt og på kontoret på Lilleaker. Jeg er svært fornøyd med arbeidstilværelsen i løpet av tiden jeg har vært her.

Fortsatt god sommer!»

– Johan Coert.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: