Fortsetter i deltidsjobb hos REINERTSEN

Jonas utelukker ikke REINERTSEN som fremtidig arbeidsgiver.

Jonas Ulvatn Askeland har hatt sommerjobb hos REINERTSEN Bergen. Han er en av dem som fortsetter i deltidsjobb hos oss mens han gjør ferdig bachelorgraden i marinteknologi på Høgskolen i Bergen. Han forteller:

«Det å jobbe hos REINERTSEN i sommer har vært spennende, interessant og moro! Det har vært en drømmesommerjobb, hvor jeg har lært utrolig mye relevant for mitt studium og karriere som jeg tar med meg videre. Jeg jobbet på røravdelingen på bergenskontoret. Her ble jeg raskt tatt inn i deler av prosjekter som omhandlet rør og ventiler, samt i assistanseprosjekter.

Først og fremst har jeg lært mye om en ingeniørs hverdag, og om hvordan ingeniørprosjekter blir gjennomført. Jeg har selvsagt også lært mye om rør, ventiler og andre ting innen for denne disiplinen. Men det som har slått meg mest er at til tross for at fagene på skolen er viktig, er det først når en begynner å arbeide med faget en virkelig lærer. Selv om en er ferdig med utdannelsen er det først ved å begynne å arbeide som ingeniør læringskurven brått øker. Her lærer en den bredden av viktig kunnskap en trenger i denne bransjen, og sammen med erfaringen vil det alltid være ny kunnskap å ta til seg.

Det mest utfordrende var å gjennomføre arbeidsoppgaver/prosjekter for første gang. Når jeg ikke var helt sikker på neste steg i prosessen, gav dette meg mye hjernetrim. Men med god oppfølging og tilbakemelding ble utfordringene bare spennende og lærerike. Det som var mest utfordrende var også det mest morsomme!

Planen for høsten er å fullføre mitt tredje år på marinteknologi ved Høgskolen i Bergen, og samtidig jobbe deltid her hos REINERTSEN. Nå som jeg fortsetter å jobbe her på deltid, ser jeg klart for meg en fremtid hos REINERTSEN.»

Vi takker for innsatsen i sommer og ser frem til å ha deg her på deltid fremover, Jonas!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: