Informasjons- og sikkerhetskurs for lærlinger

Sikkerhetsopplæringen skjer på UCO-skolen, derfor er lærlingene kledd med UCO-merking.

REINERTSEN er medlem av Opplæringskontoret for bygg- og anleggsteknikk (Byggopp). Hvert år arrangerer Byggopp Trøndelag sikkerhetsuka, ei uke med HMS som tema, for nye lærlinger. Under uka får lærlingene kjennskap til og kunnskap om personløftere/liftkurs, fallsikringskurs, anhuking, stropping, brukerkurs for stillas osv.

I år har REINERTSEN sammen med Hjelp24 vært involvert på foredragssiden med informasjon om vårt lærlingeprosjekt med temaet ergonomi og livsstil. Det har vært moro å se engasjementet hos lærlingene, og hvor aktive de har vært under innleggene. Ergonomi har fenget!

Lærlingene på REINERTSEN Orkanger skal få samme foredrag i begynnelsen av september. 2.-årslærlingene innen byggfagene har fått informasjon om prosjektet formidlet via internavisa til DENT. Vi håper at lærlingene i REINERTSEN er stolte over at de utdanner seg til fysisk aktivt arbeid!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: