REINERTSENSs lærlingeprosjekt om ergonomi og livsstil

15. august starter offisielt REINERTSENs lærlingprosjekt. Prosjektet omfatter alle lærlinger i konsernet, både 1.-års- og 2.-årslærlinger. REINERTSEN vil totalt ha 23 lærlinger fra høsten 2012. Hovedfokuset i prosjektet er selvsagt lærlingene, men mange andre medarbeidere i REINERTSEN vil også høre om eller delta i prosjektet. Før prosjektstart er det utsendt informasjon til prosjektledere i DSL og ansatte i DENT via internavisa bREvet. Ledelsen og hovedverneombudet på Orkanger (fabrikasjon og installasjon) er informert, og vil bistå prosjektet overfor lærlingene der.

REINERTSEN har, som IA-bedrift, fått støtte fra NAV til prosjektet. Prosjektet er et folkehelseprosjekt med fokus på sunne og friske medarbeidere som står lenge i jobben. I prosjektet vektlegges fysisk aktivitet, sunt kosthold, søvnhygiene og arbeidsteknikk samt bruk av utstyr.

Hver måned fremover, til sammen 10 måneder, får sitt månedstema. Vi legger ut nytt månedstema på Facebook og intranett samtidig med at plakater kommer til byggeplassene. SMSer og e-post sendes eksklusivt til lærlingene.

Prosjektets hovedmålsetting er varig endret bevissthet/kunnskap, og å skape gode holdninger hos lærling og støttepersonell knyttet til livsstil og ergonomi. Delmål vil være å få økt bevissthet og legge grunnlag for gode holdninger hos lærlinger, verneombud, baser, instruktører, driftsledere og HMS-ledere når det gjelder fysisk aktivitet, sunt kosthold, søvnhygiene og arbeidsteknikk og bruk av utstyr.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

2 Responses to REINERTSENSs lærlingeprosjekt om ergonomi og livsstil

  1. Tilbaketråkk: Informasjons- og sikkerhetskurs for lærlinger | REINERTSEN blogg (BETA)

  2. Tilbaketråkk: Vær smart – arbeidsteknikk | REINERTSEN blogg (BETA)

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: