250 kloke hoder

Nyansattkurs på trappene.

Ca. 250 medarbeidere er ansatt i REINERTSEN Norge, Reinertsen Sverige, REINERTSEN Russland, REINERTSEN Polen og tegn_3 hittil i år. Onsdag 15. august var det orienteringsmøte for nye ansatte i Trondheim. Samlingen foregikk på Clarion Hotell Trondheim som ligger like ved trondheimskontoret på piren. Divisjonsleder for fabrikasjon og installasjon, Thomas Reinertsen, presenterte vår aktivitet offshore, mens avdelingsleder for Divisjon Engineering Arkitekt Land, Morten Bjerkås, la frem vår aktivitet på landsiden. HMS, IT, økonomi og HR var også representert.

Vi håper de som var der fikk utbytte av møtet, og ønsker alle hjertelig velkommen til REINERTSEN og tegn_3, om dere så jobber i Murmansk, Stavanger eller Malmö!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: