Dykkergruppa i REBIL

Nye venner i dykkergruppa.

Dykkergruppa i REINERTSENs bedriftsidrettslag, REBIL, er en gjeng livsnytere som har en hovedaktivitet: å dra på tur og dykke! Vi gjennomfører fire turer i året og satser på «fullpensjon» med arrangører som yter full service på transport, dykkeledelse og luftfylling. De siste årene har alle turene våre vært liveaboard-turer med M/S Sula, hvor vi i tillegg blir oppvartet av egen kokk. Her er det lov å bidra med selvfangst som breiflabb og kamskjell. Turene våre er sosiale, har god mat og drikke og byr på fantastiske naturopplevelser både over og under vann, ytterst langs en av verdens vakreste kystlinjer.

Dykkegruppa har en rekke medlemsfordeler som utlån av utstyr, gratis luftfylling, refusjon av serviceutgifter og sponsing av kurs innen dykking.

Ta kontakt med Cicilie Weie eller Terje Moseid Bryhni hvis du vil vite mer. REINERTSEN-ansatte kan også ta en titt på REBILs nettside.

Flere bilder fra dykkergruppa og andre REBIL-aktiviteter finner du i Facebook-albumet REINERTSEN REBIL.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: