Akustisk sommerjobb

Magnus og Einstein har funnet tonen.

Magnus A. Johnsen har hjulpet akustikkgruppen i sommmer, og her kommer hans erfaringer fra årets sommerjobb i REINERTSEN avdeling Trondheim:

«Sommerjobben hos REINERTSEN har gitt meg et godt innblikk i hvordan en akustikkrådgiver jobber. Ved å hjelpe de andre rådgiverne med prosjekter har jeg fått en bred innføring i flere aktuelle oppgaver som akustikkgjengen jobber med. Som elektronikkstudent har jeg også fått lære litt om bygg, noe som er ganske nytt for meg. Dette vil jeg ta med meg videre og ha god nytte av senere. Den største forandringen fra studiene er alle hjelpemidlene som eksisterer, og det å finne ut at alt ikke må gjøres på den tungvinte måten.

I løpet av sommeren har jeg vært med på støyberegninger, målinger, befaringer, kontorarbeid og den kjedelige, men nødvendige rapportskrivingen. I roligere perioder har jeg også utviklet noen av hjelpemidlene videre, noe som øker forståelsen for verktøyet. Jeg var dessuten så heldig at jeg fikk besøke kontoret i Oslo i to uker, hvor de fleste på Akustikk sitter. Her fikk jeg treffe folk med mange års erfaring på lydfeltet.

Den største utfordringen har vært å sette seg inn i støyberegninger utendørs. Det morsomste var nok befaringer og målinger ute i felten. Det er alltid godt å komme seg ut av kontoret.

Nå i høst skal jeg ta fatt på sisteåret på mastergraden i elektronikk og akustikk på NTNU. Høsten går med til å utvikle en liten basshøyttaler for mp3–spillere. Masteroppgaven til våren er ennå ikke bestemt, men kanskje det blir et samarbeid med REINERTSEN?»

Vi takker Magnus for i sommer, og ønsker ham med det samme velkommen som deltidsarbeider på Akustikk i Trondheim. Lykke til med masteroppgaven!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: