Elektriker søkes!

Lucie er på jakt etter en elektriker. Kanskje det er deg?

Jeg har rekruttert IT-ressurser, professorer, sekretærer, førsteamanuenser, konsulenter, kontorsjefer, maskinførere, ingeniører og arkitekter. Men aldri har jeg rekruttert en elektriker.

Heldigvis er det en tid for alt, og nå skal jeg finne den beste elektrikeren i Trondheim. REINERTSEN har en spennende mulighet for en dyktig elektriker med erfaring fra bygge- og anleggsbransjen. Elektrikeren vi søker har også lederambisjoner og kan vise til gode resultater.

Hvor er han? Eller enda bedre – hvor er hun?

Er du elektriker på jakt etter ny jobb? Ta kontakt med vår flinke HR-rådgiver, Lucie Sunde-Eidem, på lucie.sunde-eidem@reinertsen.com for å finne ut mer. Hun ser frem til å høre fra deg!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: