REINERTSEN innfører A-standard

Compliance & Leadership-kake.

REINERTSEN har forpliktet seg til å innføre A-standard og Compliance & Leadership-modellen i hele organisasjonen.

I den forbindelse ble det avholdt et forankringsmøte mellom REINERTSENs prosjektledelse og Statoils lokale ledelse på Tjeldbergodden den 22. august.

Fra REINERTSEN stilte anleggsleder på Tjeldbergodden, Martin Steinveg, avtroppende VM-leder Sigmund Fjærli, påtroppende VM-leder Hans Jørgen Jørgensen samt prosjektleder for implementering av A-standard i REINERTSEN, Margit Hermundsgård.

Dette møtet har vært planlagt i lang tid, men viste seg å falle på samme dag som Statoil sentralt ønsket å ha et spesielt fokus på Compliance & Leadership på landanleggene. Det kunne jo ikke passet bedre! Dermed fikk også REINERTSENs representanter smake på kaka som hadde Compliance & Leadership-modellen som dekor (se bildet over).

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: