Nye Sogn studentby er åpnet

Snoren klippes på Sogn studentby. Kristin Halvorsen og Fabian Stang hjelper til med flyttelasset. Foto: Kristian Reinertsen.

REINERTSEN AS bygger fem nye hybelhus på Sogn studentby i Oslo. Prosjektet vil tilføre Oslo 233 sårt tiltrengte studentboliger. Vi overleverte det første av disse til Studentsamskipnaden (SiO) i forrige uke, med i alt 56 nye boenheter, og i går fikk vi besøk av både presse og toppolitikere når åpningen av bygget skulle markeres. På bildet ser vi en student som klipper snoren, samtidig som kunnskapsminister Kristin Halvorsen og Oslo-ordfører Fabian Stang står klare til å hjelpe henne inn med flyttelasset.

Byggheren, SiO, trakk REINERTSEN frem i lyset, og vår prosjektleder Leif Bjarne Helgesen fikk velfortjent honnør for REINERTSENs arbeid. Det har vært hektiske arbeidsdagsdager gjennom hele sommeren, og alle våre ansatte har utvist en selvoppofrende innsats for å nå de nødvendige milepælene. HMS-arbeidet er høyt prioritert, og prosjektet står per i dag uten fraværsskader.

Det første bygget, Hus I, ble overlevert som avtalt ved semesterstart. Det neste, Hus F, skal overleveres senere denne måneden. De tre siste skal etter planen leveres før høstsemesteret er ferdig. Det blir en hektisk prosjektavslutning med flere fremdriftsfronter, men prosjektteamet fra REINERTSEN har vært ute i hardt vær før, og er instinktivt optimistiske til fortsettelsen.

REINERTSEN er totalentreprenør i prosjektet, mens HRTB Arkitekter har tegnet nybyggene.

Avdelingsleder i REINERTSEN Oslo
Jard Bringedal

Les mer om Sogn Studentby her på bloggen.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: