Sjekklister på Energibygget Lerkendal

Fra venstre i bakkant: Rune Holm, Torgeir Hammertrø, Tor Inge Onsøien, Filip Flakne, Tor Martin Kvernø og bas Hans Remi Bergquist. Jan Gjertsen var også med, men han er ikke med på bildet.

Dette er den framifrå tømmergjengen i REINERTSEN. De jobber på Energibygget Lerkendal. Tirsdag 28. august arbeidet de fra 7-19 der de etter klokken tre tok for seg sjekklistene. Utfylling av sjekklister er en del av stillingsinstruksen, og REINERTSENs KS-system legger også opp til dette. Det var god stemning og høy arbeidsmoral blant guttene. Målet var at vi skulle bli ferdige med alle sjekklister i løpet av dagen, og det ble vi. Ca. 150 sjekklister ble fylt ut og komplettert. Dette ble gjort på eget initiativ (med litt vennlig press fra en stolt prosjektleder, Veronica Lyså Knutsen). Veldig bra jobbet, gutter!

Les mer om prosjektet Energibygget Lerkendal her på bloggen.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: