BREEAM-Nor Akkreditert Profesjonell

Ingrid Lillegraven er REINERTSENs første BREEAM-Nor Akkreditert Profesjonell.

Vi gratulerer vår energi- og miljørådgiver Ingrid Lillegraven med årets bonus i sin seksjon! Ingrid jobber under Energi og Teknikk-avdelingen i REINERTSEN Oslo, og har utmerket seg med sin innsats på BREEAM-området.

Ingrid har fått autorisasjon som BREEAM-Nor Akkreditert Profesjonell (AP), og er REINERTSENs første BREEAM-Nor AP. APens rolle i et utviklingsprosjekt er å promotere og drive design og utvikling av bygninger med høy miljøkvalitet på en rasjonell og kostnadseffektiv måte. En AP er en prosessleder som helst fra tidlig i prosjektutviklingen hjelper til med å bruke BREEAM som et verktøy som skal bidra til at miljøriktige valg blir tatt gjennom hele prosjektet, helt fra planleggingsstadiet og frem til overlevering. APen hjelper prosjekteier med å sette miljømål, og arbeider for at prosjektet blir utviklet slik at en når de målene en har satt seg og at dette dokumenteres. Han/hun jobber i og utenfor prosjektet for at ønsket BREEAM-klassifisering skal oppnås etter formell revisjon.

Ingrid kan nå ivareta rollen som BREEAM-Nor AP og bistå byggherre i arbeidet med BREEAM, i tillegg til å bidra i REINERTSENs egne entrepriseprosjekter hvor BREEAM er et krav.

Ingrid har hatt rollen som BREEAM AP for REINERTSEN Entreprise i Brattørkaia 15 siden REINERTSEN ble involvert i prosjektet. Brattørkaia 15 er ett av 13 pilotprosjekter for BREEAM-Nor og Norwegian Green Building Council. I samarbeid med byggherre og nøkkelpersoner i prosjektet bidro Ingrid med å bruke BREEAM til å definere prosjektets miljømål. Den endelige BREEAM-klassifiseringen skal være et mål på prosjektets totale miljøstandard, noe som fører til at de fleste av prosjektets deltakere blir involvert i BREEAM-arbeidet. Ingrid jobber også for å gjøre det nye miljøklassifiseringsverktøyet tilgjengelig for prosjektdeltakerne ved å lage verktøy, rutiner og systemer til støtte for prosjektets håndtering av miljøkravene.

8. mars i år presenterte Ingrid erfaringer fra arbeidet med BREEAM i Brattørkaia 15 for Grønn Byggallianse, et miljønettverk bestående av de største utbyggerne og bygningsforvalterne i Norge.

REINERTSEN setter stor pris på medarbeidere som bidrar positivt til selskapets omdømme, og ansatte som engasjerer seg faglig utenfor det å prestere i jobben, kan få tildelt en bonus eller deltakelse på et internasjonalt toppsymposium.

Vi gratulerer Ingrid med vel fortjent bonus!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: