Togfri helg

I forbindelse med montering av kulvert på Trondheim sentralbanestasjon var det togfri helg på stasjonen. REINERTSENs arbeidsgjeng jobbet kjapt og effektivt, og var ferdige allerede 12 timer før det første toget var på plass!

Jernbanestasjonen i Trondheim skal fornyes og gjøres mer praktisk for de reisende. REINERTSEN skal modernisere plattformområdene og sørge for at trafikantene kommer lett til og fra togene.

I første omgang bygger REINERTSEN nytt el-teknisk bygg med tilhørende teknisk kulvert på tvers av plattformene og jernbanesporene. Videre vil lengden på hovedplattform og mellomplattformer reduseres noe, og høyden på plattformene heves slik at passasjerene kan gå rett inn i togene.

Stasjonen vil også få ny møblering, leskur, belysning og snøsmelteanlegg. Helt nytt blir også publikumsinformasjonsanlegg på plattformene.

Oppstart av byggearbeider var i februar 2012, og ferdigstillelse er planlagt januar 2014.

REINERTSEN bygger også Sjøgangen, ny tverrforbindelse mellom Midtbyen/jernbanestasjonen og Brattøra.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: