Fersk i REINERTSEN: En elkonsult i Norge

Andreas har funnet seg til rette i 3. etasje.

Hils på Andreas Wakäng! Han begynte nylig som rådgiver i elektro (RIE) på avdeling Energi & Teknikk ved REINERTSEN Oslo.

Andreas er 30 år og kommer fra Stockholm. Han tok utdannelsen sin på KTH – Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm, og med en bachelor i electrical engineering fikk han jobb som «elkonsult» på ElConcept AB. Deretter arbeidet han noen år på Acnl Elteknik AB. I sommer flyttet han til Oslo, og her deler han sine tanker som fersk söta bror i sitt tidligere naboland. Teksten er på svensk.

«Efter ca. fem år i min hemstad Stockholm kände jag att det kunde vara dags att ta mig an en ny, spännande och förhoppningsvis givande utmaning: att byta jobb och land.

När jag hade bestämt mig för att byta arbetsplats till REINERTSEN i Oslo, så började tankarna mala. Hur ska det bli, kommer man kunna anpassa sig och så vidare. Inte blev det lättare av de hjärtliga skämten från omgivningen om de skillnader som finns mellan våra länder. Dessa kommer nog att komma fram i senare inlägg.

Jag hade under sommaren sett till att hyra en liten lägenhet centralt i Oslo, så jag hade det ordnat redan då jag började jobba i början på augusti. Efter en del ”fixande” med skattestaten och banken så fick jag även till den lilla, men ack så viktiga delen att få ett bankkonto att få in lönen på. Tur har man som bytte jobb till grannlandet och att vi har de underlättande avtalen oss emellan, som gör det relativt lätt att röra sig mellan våra länder.

Jag hoppas att denna anställning i den unga sektionen Energi & Teknikk hos REINERTSEN kommer ge mig nya erfarenheter och att jag kommer att kunna tillföra något av mina erfarenheter till REINERTSEN och vår ”relativt unga” sektion.»

Vi håper du vil trives hos REINERTSEN, og vi ser frem til å høre mer om din hverdag på jobben og i Oslo. Velkommen til oss, Andreas!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

3 Responses to Fersk i REINERTSEN: En elkonsult i Norge

  1. Patrik Rinaldo says:

    looking good!

  2. Tilbaketråkk: Fersk i REINERTSEN: Nano- og materialteknologen Adela « REINERTSEN blogg (BETA)

  3. Tilbaketråkk: Fersk i REINERTSEN: Språklige utfordringer og bedriftsidrett « REINERTSENs blogg

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: