Produksjon av klimavegger

Første produksjonsdag.

REINERTSEN Polen har en produksjonshall for klimavegger i Goleniow, en times kjøretur fra kontoret i Szczecin. Bildet er knipset av Tor Eilif Sjømark, avdelingsleder for spesialtjenester, og er tatt på den første produksjonsdagen til Brattørkaia 15 A/B-prosjektet.

Før produksjonen kan begynne er det en del jobb med å montere jigg, sager og legge opp strøm/luft til verktøyet som brukes. Sjekklister for prosessen blir også utarbeidet. Sjefen for REINERTSENs produksjonshall heter Tomasz Wroblewski, og er erfaren når det kommer til denne typen virksomhet. Han har tidligere ledet to av Swewoods fabrikker i området. Nå er produksjonshallen snart igang med andre prosjekter i REINERTSEN, og Tor Eilif lover å oppdatere oss med bilder og status fremover.

Se flere bilder fra produksjonen i Facebook-albumet REINERTSEN Fabrikasjon og Installasjon.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: