Ildsjel på arbeidsplassen

Finn gratuleres av Øystein.

Vi i REINERTSEN fikk en veldig hyggelig hilsen fra daglig leder Morten Martinessen i VestKran denne uka. VestKran er en av våre underleverandører og har jobbet sammen med oss på forskjellige prosjekter som bl.a. Klemetsrud og Tverlandsbrua. Martinessen forteller at de ved flere anledninger har jobbet med en mann som heter Finn Knutsen fra REINERTSEN, og ønsker nå å fortelle litt om sin positive opplevelse av ham.

«Finn er alltid imøtekommende og hyggelig. Han tar godt vare på personellet som kommer fra vårt selskap, og setter dem inn i arbeidet de skal utføre. Han sørger for at våre ansatte føler seg komfortable på REINERTSENs anlegg, og de fleste hos oss ønsker å komme tilbake til andre REINERTSEN-prosjekter.

Finn er veldig nøye når det gjelder sikkerhet, og har ryggrad til å si fra dersom det er noe, enten det er riktig eller galt. Han er flink til å skryte av guttene dersom de gjør en bra jobb, og er god på å overføre erfaringer og fortelle om hvordan oppdrag har vært gjennomført tidligere. Han virker også utrolig stolt over å jobbe for REINERTSEN, og vi synes han er en kjempegod representant for firmaet.

Det kan ofte være tøffe forhold på Tverlandsbrua, men Finn klarer alltid å beholde roen. Derfor føler vårt mannskap seg også trygge.

På REINERTSENs prosjekter har VestKran et meget lavt sykefravær, ja, bortimot historisk lavt. Jeg skal ikke gi all ros til Finn ettersom det er flere som bidrar til trivsel, bl.a. Ole Grindhagen og flere andre.

Trivselen blant våre ansatte fører også til at vi kan holde kostnadene nede på prosjektene deres. Men det aller viktigste for oss er å se at vårt mannskap gleder seg til å dra på jobb, og at de trives der de er, for da utføres den absolutt beste jobben. Dette gjør de hos REINERTSEN, og det ønsker vi å takke dere for. Vi synes det et veldig flott at dere fokuserer på det å ha det bra på jobb!»

Det var meget hyggelig å få denne tilbakemeldingen fra VestKran. Vi synes det er fint å jobbe med alle i kranbedriften, og ser frem til fortsettelsen på Tverlandsbrua!

Finn ble som seg hør og bør feiret med kake og blomster på REINERTSENs Bodø-kontor i dag. Her gratuleres han av kollega Øystein Wiggen (t.v.). Hurra for Finn, en ekte ildsjel på arbeidsplassen!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: