Offisiell åpning av Charlottenlund vgs.

REINERTSENs kontrakt på Charlottenlund videregående skole var en samspillskontrakt basert på NS3431 (totalentreprise). Jobben ble vunnet etter en forutgående pris- og designkonkurranse hvor vi stilte med vår samlede kompetanse på prosjektering og bygging. I tillegg hadde vi med HUS Arkitekter, K. Lund, Argon Elektro og Hamstad som våre samarbeidspartnere allerede i tilbudsfasen.

Skolebygget ble overlevert 2. desember 2011, og undervisningen startet ved semesterstart januar 2012. Utomhusanlegget ble overlevert 29. juni 2012. Begge overleveringer skjedde på kontraktens avtalte milepæler.

Skolebygget er blitt lagt merke til blant andre ”skolebyggere” i Norge. Blant annet pga. et velfungerende samspill mellom byggherre og entreprenør samt høy funksjonalitet og kvalitet til en fornuftig pris. Mange delegasjoner har besøkt bygget for å lære, og REINERTSEN har deltatt sammen med byggherren og skolen på flere av disse. Blant annet var alle fylkesbyggesjefene på befaring på skolen i vår.

10. september var tiden kommet til offisiell åpning med representanter fra politisk og administrativ ledelse i Sør-Trøndelag fylkeskommune, Trondheim kommune m.fl.

Denne lenken leder til en artikkel fra åpningen og bilder som presenterer prosjektet slik det fremstår i dag.

Rolf Bjarne Aune
Prosjektleder Charlottenlund vgs.

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: