Fersk i REINERTSEN: Geotekniker i Sverige

Håkan (foran) på jobb i Kalix.

REINERTSEN Sverige AB vokser kraftig, og derfor har de blant annet ansatt geoteknikeren Håkan Rosén i Luleå. Ansettelsen blir den 75. i år, og REINERTSEN Sverige regner med å være omtrent 300 personer ved årsskiftet.

I Sverige har REINERTSEN sitt virke innenfor forretningsområdene olje og gass, energi og industri og infrastruktur. Sverigekontoret har 290 medarbeidere i Göteborg, Stenungsund, Malmö, Luleå og Stockholm. Hovedkontoret for den svenske virksomheten ligger i Göteborg.

Håkan kommer fra WSP Sverige AB der han lenge har vært sjef for en større samfunnsutviklingsavdeling i Norrbotten. I REINERTSEN Luleå skal han jobbe med oppdrag både i Norge og Sverige.

VD i REINERTSEN Sverige, David Hellström, sier:

”Håkan Roséns kompentens inom geoteknik och breda erfarenhet av teknisk konsultverksamhet inom samhällsbyggnadssektorn gör honom till en stor tillgång för oss och vårt arbete inom både infrastruktur och industri. Håkans kontaktnät mot framförallt gruvindustrin men också mot många andra kunder är också värdefulla för oss.”

I vår innviet REINERTSEN sitt nye kontor i Luleå. Avdelingen spesialiserer seg på gruveindustri og infrastruktur, og har allerede fått flere oppdrag fra f.eks. LKAB, Trafikverket, Svenska Kraftnät og Lulebo. Mange spennende prosjekter står på tapetet, og Håkan forteller her hvorfor han begynte i REINERTSEN:

”Reinertsen är en omtyckt arbetsgivare som är känd för korta beslutsvägar och en stark företagskultur med tydliga värderingar. Jag ser oerhört mycket fram emot att få vara med och bidra till att vi nu blir ännu starkare inom både infrastruktur och industri samt att få möjligheten att jobba i norska uppdrag.”

Vi ønsker Håkan velkommen og gleder oss til å høre mer fra geoteknikkfeltet og Luleå-kontoret!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

One Response to Fersk i REINERTSEN: Geotekniker i Sverige

  1. Tilbaketråkk: Fersk i REINERTSEN: Nano- og materialteknologen Adela « REINERTSEN blogg (BETA)

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: