Vi bygger Ladebyhagen

Slik blir Ladebyhagen.

REINERTSEN inngikk tirsdag 25.9. kontrakt med OBOS Nye Hjem om prosjektering og utbygging av Ladebyhagen boligprosjekt i Trondheim, mellom Sirkusparken og City Lade. Kontrakten har en verdi på 189 millioner.

Første byggetrinn i Ladebyhagen vil bestå av 72 leiligheter fordelt på to boligblokker med felles kjeller og et mindre næringsareal. Salgsstart blir 25. oktober i år, og byggestart er etter planen april 2013.

REINERTSEN og tegn_3 fortsetter sitt gode samarbeid innen boligprosjekter, og vil danne laget som skal prosjektere og bygge Ladebyhagen på omkring 11 000 BTA. Dette er den femte OBOS-kontrakten for REINERTSEN, og det tredje boligprosjektet REINERTSEN og tegn_3 skal realisere sammen i tiden som kommer. Ladebyhagen blir nok en god mulighet til å vise styrken i vårt konsept med arkitekt, engineering og utførelse i ett og samme konsern.

Prosjektleder for Ladebyhagen er Veronica Knutsen.

Kristian Reinertsen
Divisjonsdirektør Entreprise

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: