Fersk i REINERTSEN: Svensk familie i Trondheim

Viveka er fersk i REINERTSEN.

Hils på Viveka! Hun og mannen Carl har tatt med seg barna og flyttet til Trondheim for å jobbe i REINERTSEN. Hvordan trives de i trønderhovedstaden?

«Jag heter Viveka Boström, är 33 år och uppvuxen i Lund i södra Sverige. För 12 år sedan flyttade jag till Göteborg för att studera civilingenjörsprogrammet Väg- och Vattenbyggnad på Chalmers University of Technology. Efter examen följde en anställning på Skanska Hus Göteborg Bostad. Där jobbade jag 2005-2012 som arbetsledare, projektingenjör och utvecklingsledare inom inköp.

Tillsammans med Carl har jag två döttrar, Stella och Astrid. I våras beslutade familjen att anta utmaningen att lämna tryggheten i Göteborg och flytta till Trondheim. Carl ska jobba med projektering på Engineering och jag ska vara anleggsleder på Entreprise.

Det som lockade med REINERTSEN var ett företag med gott anseende, en ägarstruktur som innebär snabba beslutsvägar och långsiktighet samt stora, spännande projekt.

Den 5. oktober har vi bott i Trondheim i en månad. Barnen har bytt dagis mot barnehage och napp mot smukk. På helgerna försöker vi ta del av det fantastiska utbud av utomhusaktiviteter som Trondheim har att erbjuda. På lördag ska det bli strålande väder, antingen går vi på tur i Bymarka eller så blir det en båttur i Trondheimsfjorden.»

Vi ønsker Viveka, Carl, Stella og Astrid hjertelig velkommen til Trondheim, og håper de vil trives både i byen og hos REINERTSEN. Vi gleder oss til neste innlegg!

Reklamer

Om reinertsenas
REINERTSEN AS ble etablert i 1946 og er i dag et leverandørselskap innenfor olje & gass, samt ny energi. Selskapet eies av familien Reinertsen, og ledes av Torkild R. Reinertsen. Organisasjonen kjennetegnes ved høyt utdannelsesnivå og bred erfaringsbakgrunn. REINERTSEN AS er en teknologileverandør innen markedsområdene olje og gass, prosessindustri og ny energi. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektledelse og engineering, til fabrikasjon, installasjon og driftsstøtte. REINERTSEN har en medarbeiderstab på rundt 1300 ansatte, og en omsetning på ca. 2,1 milliarder kroner (2014). I 70 år har REINERTSEN AS vært med på å løse store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Slike prosjekter krever handlekraftige folk med hjerte for faget sitt. Med engasjerte mennesker på laget finner vi de beste løsningene for våre oppdragsgivere. Det høres enkelt ut, men det skal mer til enn vilje og gode ord. Det krever samarbeidsevne, prosjektstyring, ingeniørkompetanse i verdensklasse og dyktige fagarbeidere. REINERTSEN AS har virksomhet i Trondheim, Oslo, Bergen, Orkanger, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm og Murmansk.

Legg gjerne igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: